• Betaling achteraf mogelijk
  • Scherpe prijzen
  • Bezorging in NL/BE
  • Snelle levering
  • 0162 - 727 009
  • Betaling achteraf mogelijk
  • Scherpe prijzen
  • Bezorging in NL/BE
  • Snelle levering
  • 0162 - 727 009

Veelgestelde vragen bij Douchestriponline.com

Heeft u een vraag over onze douchedeur strips, reiningingsproducten voor glas, afhandeling, levering of retourneren van uw bestelling? Zie onze veelgestelde vragen hier onder.

Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met onze klantenservice op!

Douchedeur strip vervangen?

Een van de meest gestelde vragen is hoe een douchedeur strip op maat gemaakt kan maken en hoe een douchedeur strip vervangen kan worden? Een douchedeur strip kan na een tijdje aangetast worden door kalk en zeepresten. Hierdoor kan schimmelvorming en verkleuring aan de douchedeur strip ontstaan. Dit oogt niet heel fris! 

De oplossing is om de strip van de douchedeur te vervangen voor een nieuwe douchedeur strip zodat uw badkamer er weer fris en schoon uitziet. Het vervangen van een douchedeur strip is een eenvoudig klusje, wat nog makkelijker wordt gemaakt met deze instructievideo. Ook voor het op maat maken van een douchedeur strip kunt u de video bekijken.

Heeft u een andere vraag? Bekijk op deze pagina de andere veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. 

Hoe kan ik een douchedeur strip schoonmaken?

Het vervangen van een douchedeur rubber gaat sneller dan het schoonmaken van een douchedeur strip. Mocht u de douchestrip toch willen reinigen dan kunt u eerst de douchestrip voorzichtig verwijderen.

Met een klein borsteltje, eventueel een tandenborstel, kunt u de strip schoonmaken met een schoonmaakazijn of een schimmelreiniger. Helaas kan het veelvuldig gebruiken van een agressieve reiniger het kunststof van de douchedeur strip aantasten.

Welke douchestrip heb ik nodig?

Al onze strips zijn universeel, maar toch past niet iedere douchedeur strip op iedere deur. Wat van belang is is de glasdikte (gemeten met een schuifmaat) in uw situatie en de ruimte die u heeft om de profielen toe te passen. Dit kunt u meten met een duimstok / rolmaat.

Bij elke douchestrip/magneetstrip op onze site staat een technische tekening op die tekening staan ook de afmetingen vermeld die de profielen overbruggen. Die tekening zou u moeten vergelijken met uw situatie.

Als de afmetingen op de tekening overeenkomen met uw situatie dan kunt u de douchedeur strip toepassen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Meestal heeft u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen in huis.

Ik heb een Novellini, Bruynzeel, Hüppe of Mueller Wiesbaden douchecabine. Hebben jullie daar ook douchestrips voor?

Al onze douchestrips zijn universeel, wij hebben geen specifieke merken. Als het model, glasdikte en de benodigde speling van onze douchedeur strip overeenkomt met uw huidige douchestrip dan zou het moeten passen.

Kan ik de douchedeur strip(s) zelf op maat maken?

Iedere douchedeur strip of magneetprofiel is eenvoudig op maat te maken met een ijzerzaagje of scherpe schaar. Meet eerst de lengte van uw douchedeur goed af en teken deze af op uw douchestrip. Na het op maat maken kunt u de strips eenvoudig over het glas heen schuiven.

Hoe kan ik het beste een douchedeur strip aan de onderzijde vervangen?

Voor het verwijderen en plaatsen van een douchedeur strip kunt u het beste ons instructie filmpje bekijken.

Heeft u dan nog vragen dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0162 - 727 009

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Er zijn verschillende manieren om uw bestelling te betalen. De eenvoudigste manier is om te kiezen via iDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal. Het is ook mogelijk om de factuur achteraf te betalen via Klarna.

Lees meer over alle betaalmethoden.

Hoe werkt betalen achteraf via Klarna?

Tijdens het bestelproces kiest u voor een betaalmethode. Als u kiest voor betaling achteraf via Klarna dan dient u wat gegevens in te vullen om de betaling via hen te laten verlopen.

Na levering van uw bestelling ontvangt u van Klarna een email met de factuur en betaalgegevens. U heeft dan 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen.

Mijn betaling is gelukt, wat nu?

Als uw betaling is ontvangen zullen wij u een factuur sturen als bevestiging van de betaling. Binnen 1 werkdag ontvangt u een verwachte leverdatum via email.

Zodra het pakket is verzonden ontvangt u op de dag voor levering vanuit de pakketdienst Transmission een Track & Trace link via email of een SMS op de dag voor levering als het via onze externe vervoerder gaat.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

U kunt uw bestelling binnen enkele uren na het plaatsen van uw bestelling nog wijzigen. Zodra het pakket klaar staat voor verzenden of is opgehaald door onze pakketdienst is het wijzigen van uw bestelling niet meer mogelijk.

U kunt dan eventueel uw foutieve bestelling retourneren, de retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Waar worden de pakketten door jullie geleverd?

Al onze pakketten worden geleverd in heel Nederland. Voor de Waddeneilanden worden de pakketten geleverd op een overslagpunt. Het is mogelijk om rechtstreeks op de Waddeneilanden te leveren, echter is hier een extra toeslag van toepassing.

In België worden onze pakketten in Vlaanderen geleverd. Helaas valt Wallonië buiten het leveringsgebied van onze vervoerder. Meer weten over onze bezorging, lees hier meer.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten Nederland: 

€ 7,50 incl. BTW

Gratis verzending boven € 50,00 incl. BTW (m.u.v. Waddeneilanden)

Verzendkosten België:

€ 10,95 incl. BTW

Gratis verzending boven € 50,00 incl. BTW 

Verzendkosten Waddeneilanden:

Voor leveringen op de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van € 35,00. Indien u kiest om de goederen te laten leveren bij een overslagpunt dan is de verzending gratis boven €50,00 inclusief BTW.

Bij een rechtstreekse levering op de Waddeneilanden is gratis levering boven €50,00 incl. BTW niet van toepassing.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling afhalen bij ons afhaalcentrum in Oosterhout (Nb). U kunt tijdens het bestelproces aangeven of u uw bestelling zou willen laten bezorgen of afhalen. 

Ook afhalen is pas mogelijk nadat u een afhaaldatum heeft ontvangen via email. 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, de levertijd is hierdoor 2-3 werkdagen. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan zal de levering helaas iets langer duren.

Wij zullen u dan op de hoogte houden van een leverdatum en eventuele wijzigingen. 

Ik heb mijn pakket ontvangen, maar deze is beschadigd. Wat nu?

Als het pakket is beschadigd zodra deze bij u binnenkomt en het artikel is ook beschadigd dan verzoeken wij u een foto te sturen van het pakket en artikel.

Indien het artikel niet meer bruikbaar is dan zullen wij u een nieuw artikel toesturen.

Mijn douchedeur strip of magneetprofiel past helaas niet. Kan ik deze retourneren?

U kunt het bestelde artikel binnen 14 dagen in de originele staat en in de originele verpakking retour sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Neem daarvoor eerst contact op met onze klantenservice via mail: info@douchestriponline.com of telefonisch via 0162 - 727 009. Wij zullen u dan een retourformulier toesturen.

Hoe echt zijn de reviews?

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.