• Betaling achteraf mogelijk
  • Scherpe prijzen
  • Bezorging in NL/BE
  • Snelle levering
  • 0162 - 727 009
  • Betaling achteraf mogelijk
  • Scherpe prijzen
  • Bezorging in NL/BE
  • Snelle levering
  • 0162 - 727 009

Betaalmethoden

Bij Douchestriponline.com kunt u uw bestelling op onderstaande manieren betalen: 

1) Vooraf overschrijven

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen om het bedrag van uw bestelling vooraf over te schrijven. Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra de betaling door ons is ontvangen en verwerkt. Wanneer u kiest voor de betaalmethode "Vooraf overschrijven", krijgt u via de mail een overzicht van uw bestelling toegestuurd. In dit overzicht staan onze bankgegevens vermeld;

rekeningnummer: IBAN : NL 71 RABO 0125969864

Swift / BIC code : RABONL2U (Deze code is soms benodigd als u aangesloten zit bij een niet-Nederlandse bank)

De betaling (inclusief BTW) kunt u zelf of door uw bank naar bovenstaand rekeningnummer overschrijven. Bij het overschrijven kunt u het beste uw ordernummer vermelden. Op die manier kan ons systeem de betaling sneller aan uw bestelling koppelen.Zodra wij de betaling ontvangen en deze hebben verwerkt, wordt uw bestelling in behandeling genomen en ontvangt u ter bevestiging de factuur via de mail. 

Om uw bestelling sneller in behandeling te kunnen nemen, kunt u via de mail een betalingsbewijs of print screen sturen waar de overschrijving op te zien is. Een overschrijving kan namelijk soms wel 2 tot 3 werkdagen duren, afhankelijk van uw bank. Om uw bestelling direct in behandeling te kunnen nemen, kunt u het beste kiezen voor "iDEAL".

2) via Mollie

In de kassa kunt u kiezen voor een betaling via Mollie. U kunt daarna voor de gewenste betaalmethode kiezen; 

- iDeal

- Bancontact

- KBC/CBC

- ING Homepay

- Belfius- Sofort banking

3) PayPal

Met PayPal kunt veilig online shoppen, uw financiële en persoonlijke gegevens zijn beschermd. Als u met PayPal betaalt blijven uw gegevens altijd prive. Naast gegevens worden ook uw aankopen beschermd. Als u niet ontvangt wat u heeft besteld kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen. Betaal in een paar klikken voor uw online aankoop. Met de PayPal app betaald u zelfs nog sneller.

U kunt de bankrekening /creditcard aan uw PayPal account koppelen. Op deze manier bepaalt u zelf hoe u betaalt en hoeft u niet na te denken of er wel voldoende saldo op uw PayPal rekening staat. Op de website van PayPal vindt u alle informatie over het betalen via PayPal.

4) Credit card (Mastercard of Visa)

Binnen onze betaalprovider heeft u ook de mogelijk om uw aankoop te betalen met Creditcard. Het voordeel van deze betaalmethode is dat u altijd kunt terugvallen op aankoopbescherming. Als u een Mastercard of Visa card heeft dan kunt u uw bestelling heel handig met een van deze kaarten betalen.

Met een creditcard kunt u zorgeloos online aankopen doen. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd kunt u via uw creditcard het volledige bedrag van de aankoop terug laten betalen.

5) Betaling achteraf via Klarna

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, betalingsprovider van o.a. achteraf betalen. Klarna’s ambitie is om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen. Klanten hoeven alleen de meest noodzakelijke informatie te verstrekken als email adres en geboortedatum om hun aankoop te voltooien. Op deze manier kan je overal waar je bent eenvoudig iets kopen of het nu op je laptop of mobiel is.

Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Deze factuur ontvang je via e-mail, maar download de Klarna app, dat gaat een stuk makkelijker. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar je kan hem ook via de online portal op klarna.com betalen.

Kredietcheck, of niet? Zowel wij als Klarna zullen geen kredietcheck doen die impact heeft op jouw kredietwaardigheid. Het is wel mogelijk dat Klarna een ‘niet-geregistreerde’ navraag doet, dit heeft geen effect op jouw kredietwaardigheid.

De rekening betalen?

Wanneer de bestelling is geleverd en in orde is kan je de factuur via iDeal, automatisch incasso, online via Klarna.nl of via de Klarna app eenvoudig betalen. Gebruik je Klarna voor het eerst dan vragen ze je een aantal gegevens. Gebruik je Klarna vaker, dan hoef je hen alleen maar door te geven dat je hen wilt betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Super simpel maar altijd veilig.

Je betaling snoozen?

Komt het even niet uit dan heb je met Klarna de mogelijkheid om je betaling 10 dagen te snoozen, geheel kosteloos. Is 10 dagen niet genoeg, dan kan je ook voor een kleine bijdrage tussen de €0,40 en €1,90 je betaling met 30 dagen uitstellen. Dat regel je allemaal heel handig in de Klarna app. 

Wat gebeurt er als ik te laat betaal?

Klarna berekent geen kosten voor het gebruik van Betaal later. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Heb je vragen over achteraf betalen via Klarna? Neem dan contact met ons op via 0162 - 727 009 of info@douchestriponline.com. Meer informatie over achteraf betalen via Klarna is ook terug te vinden op de website van Klarna.